Newborn sessions

Newborn session potrebno je odraditi do 10 dana starosti bebe kako bi se izvele njoj poznate i prirodne poze dok beba još uvijek zadržava svoj prirodni položaj iz maternice.

Idealno vrijeme za rezervaciju termina je za vrijeme drugog tromjesečja trudnoće. Nakon rezervacije, javite se unutar 48h od poroda kako bismo potvrdili točan datum fotografiranja koji Vam najviše odgovara.

U mojem studiju na raspolaganju Vam stoji veliki izbor rekvizita iz cijelog svijeta od najfinijih ručno rađenih materijala namijenjenih isključivo za taj tip fotografije.

Nemojte propustiti zabilježiti prve fotografije novorođene bebe jer za trenutke koje ćete moći prenositi generacijama imate samo nekoliko dana. Vaše bebe se naočigled mijenjanju iz dana u dan i nikada više neće biti tako malene, uspavane i posebne. Hvala Vam što ste me odabrali za stvaranje tako važnih prvih fotografija Vaše bebice.

Cjenik

Akontacija za newborn studio session iznosi 1.500,00kn.

U akontaciju je uključen 4-6 satni studijski session, dostupnost različitim set-upovima i pristup velikoj kolekciji rekvizita. Uključeno je vrijeme fotografa i obrada fotografija te termin za narudžbu fotografija i ostalih foto proizvoda (fotografije na vrhunskom foto papiru, foto knjige na kaširanom papiru, fotografije na platnu).

Unutar 3-4 tjedna dobivate online galeriju obrađenih fotografija s lozinkom kojoj imate pristup samo Vi te birate koje fotografije želite kupiti.

U galeriji će se nalaziti 15-20 obrađenih fotografija (ponekad ih bude i više) te birate paket koji želite. Paketi digitalnih fotografija kreću od 500,00kn na više ovisno o Vašim željama.

Rezervirajte svoj termin na vrijeme

Uplatom akontacije osiguravate termin koji će čekati isključivo Vas. Ukoliko ne napravite rezervaciju, ne mogu garantirati fotografiranje unutar potrebnih 10 dana od rođenja bebe.

Za više informacija o cijenama slobodno me kontaktirajte.
Mogućnost plaćanja gotovinski, virmanski i kartično.
Obročno plaćanje moguće Maestro i Matercard karticama Zagrebačke banke do 12 rata beskamatno.