Little People by Tea Jo | SUPERMAME

Teu, damicu koja je osmislila Little People by Tea Jo, sam upoznala prije par godina kroz njezin rad, još dok nisam postala majka. Ono što sam znala tada jest da želim stati pred njezin objektiv čim saznam da sam trudna. Obzirom da je tih 9 mjeseci proletilo, pred objektiv je stao moj sin. Oduševljenje njezinim radom koji je od tada još više napredovao, odlučila sam podijeliti s vama.

Svaka od nas želi imati uspomenu na te prve dane, prve mjesece, prvu godinu kada sve otkrivamo po prvi put, a ako to možemo spremiti poput bajkovite priče, tim bolje. Tu nastupa Tea, simpatična superžena koja se krije iza objektiva, koja uspjeva tu emociju i ljubav koju samo majka može osjetiti, pretočiti u fotografiju.

Pročitajte više na: www.supermame.hr


Tea Jo

Završila sam srednju fotografsku školu u Zagrebu, a iza mene je 15-godišnje iskustvo u fotografiji te 9 godina u radu s djecom. Specijalizirala sam newborn fotografiju u Londonu kod jedne od najboljih svjetskih fotografkinja u toj struci. Pored toga kontinuirano pohađam edukacije i moje znanje raste iz dana u dan.