Prva je dovela novi trend u Hrvatsku: “Uz puno odricanja ostvarila sam svoj san”

Svaki početak je težak, naglašava Tea Josipa Kresović, pa je tako i pokretanje vlastitog biznisa rezultat višegodišnjeg cjelodnevnog rada kako bi prikupila sredstva za realizaciju ideje ili kako sama kaže, posla iz snova.

Tea Josipa Kresović 31-godišnja je zagrebačka fotografkinja koja je u Hrvatsku dovela ‘newborn’ fotografiju. Riječ je, naime, o trendu fotografiranja beba i kreiranju vizualno posebno atraktivnih uspomena na njihove prve dane. Prije više od godine dana je u Sesvetama otvorila vlastiti studio i pokrenula brend Little people by Tea Jo, a već sada, otkrila je, može govoriti o poprilično dobrom odazivu roditelja i njihovom zadovoljstvu nakon odrađenog snimanja. Reakcije su, komentirala je za Poslovni dnevnik, od početka vrlo pozitivne jer na ovaj tip fotografija malo tko može ostati ravnodušan.

Pročitajte više na: www.poslovni.hr


Tea Jo

Završila sam srednju fotografsku školu u Zagrebu, a iza mene je 15-godišnje iskustvo u fotografiji te 9 godina u radu s djecom. Specijalizirala sam newborn fotografiju u Londonu kod jedne od najboljih svjetskih fotografkinja u toj struci. Pored toga kontinuirano pohađam edukacije i moje znanje raste iz dana u dan.